STORINGSDIENST - MA TOT DO 09:00 – 17:00 / VR 09:00 - 20:00 / ZA & ZO 10:00 – 20:00 - (043) 356 79 00

Jura E8 Dark Inox

Jura E8 Dark Inox

Jura E8 Dark Inox

Uitloop voor microschuim G2

De nieuwe Profi-uitloop voor microschuimG2 is vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen en blinkt uit met zijn look & feel. Speciaal ontwikkeld voor de bereiding van koffiespecialiteiten met melkschuim tovert hij cappuccino en andere specialiteiten steeds met de beste microschuimkwaliteit.

50% meer specialiteiten

De succesvolste volautomaat van JURA is nog verder geperfectioneerd. Met de E8 bereidt u nu in totaal 12 verschillende specialiteiten met één druk op de knop. Nieuwe verleidelijke opties zijn nu bovendien water voor groene thee, koffie speciaal, espresso doppio en espresso macchiato met één druk op de knop.

Fraaier dan ooit tevoren

Het waterreservoir in elegant gegroefd design accentueert de heldere vormentaal. De metalen greep van het reservoir straalt met zijn voelbare kwaliteit hoogwaardigheid uit. Op het nieuwe, verchroomde kopjesplateau komen de perfecte koffiespecialiteiten voortreffelijk tot hun recht. Het oog geniet mee.

Totale hygiëne

Net zo eenvoudig als de bereiding van verleidelijke koffiespecialiteiten is het onderhoud van de moderne volautomaat. Geïntegreerde spoel- en reinigingsprogramma's zorgen voor onberispelijke hygiëne met één druk op de knop. Geheel nieuw: met één enkele handgreep kan de vaatwasserbestendige melkuitloop worden verwisseld. Totale hygiëne en een te allen tijde perfect melkschuimresultaat zijn gegarandeerd.

Adviesprijs: €1032.23 Excl. BTW.

Jura E8 Dark Inox
Jura E8 Dark Inox

Specificaties

  • Uniek Pulse Extraction Process (P.E.P.®) voor perfecte espresso!
  • AromaG3 molen, 50% kortere maalduur, 60% minder restkoffie
  • Uitgevoerd met Profi Cappuccinatore (Chrome)
  • Uitgevoerd met Easy Cappuccinatore (Dark Inox/Platina)
  • Automatische nieuwe melksysteemreiniging met één druk op de knop n 2-kops volautomaat, volledige frontbediening

Afmetingen (b x h x d)
28 x 35,1 x 43,9

Contactformulier

Deel deze pagina op