STORINGSDIENST - MA TOT DO 09:00 – 17:00 / VR 09:00 - 20:00 / ZA & ZO 10:00 – 20:00 - (043) 356 79 00

Jura Z8 Aluminium

Jura Z8 Aluminium

Jura Z8 Aluminium

Geïnspireerd door de knowhow van de beste barista’s heeft JURA als eerste ter wereld een koffievolautomaat met One-Touch-Lungo-functie gecreëerd. Dankzij deze wereldprimeur zorgt de Z8 ervoor dat u lang kunt genieten van het door u gewenste kopje koffie. Voor de caffè Barista, de lungo Barista en een kan koffie wordt namelijk een speciale bereidingsmethode gebruikt: de koffie wordt tijdens het extractieproces tegelijk met heet water vermengd om smaakvolle, milde, lange koffiespecialiteiten te produceren. Wat in de koffiebar alleen bereikt kan worden met een jarenlange ervaring van de expert, lukt met de Z8 heel eenvoudig: met een druk op de knop. Wie van lange koffies houdt, houdt van de Z8!

Drie nieuwe specialiteiten met een druk op de knop 
Als eerste koffievolautomaat voor huishoudelijk gebruik beschikt de Z8 over de One-Touch-Lungo-functie voor de ideale bereiding van lange koffiespecialiteiten. Na een bepaalde extractietijd hebben alle smaakvolle koffiearoma’s zich volledig ontplooid. Wordt de koffie daarna nog verder geëxtraheerd, dan neemt het percentage ongezonde zuren en bittere bestanddelen flink toe. De Z8 voorkomt dit door tijdens de bereiding de lange koffies te vermengen met heet water zodat de extractietijd geoptimaliseerd wordt.

Big screen, Big scene
Met een 4,3 " hoge-resolutie touchscreen-kleurendisplay laat JURA de mogelijkheden zien van gebruikersinterfaces voor koffiemachines. Net zo indrukwekkend als zijn imposante scherm is de compleet nieuwe bedieningsfilosofie. Die imponeert door zijn duidelijkheid en eigentijdse eenvoud. En leidt via de snelste weg naar het doel. De touchscreen leest letterlijk al uw koffiewensen van uw vingers af. Realistische symbolen en animaties maken dat de navigatie voor zich spreekt en tonen alle stappen van de bereiding. Door het aanraken, swipen en selecteren kunt u uw koffiespecialiteiten individueel programmeren, van een naam voorzien, kopiëren en op de display plaatsen. Uitgerust met Smart Connect, kan de Z8 indien gewenst ook worden bediend via de gratis JURA Coffee App.

Een ongekende keuze aan specialiteiten
Koffieklassiekers, met karakter en een vol aroma. Trendy specialiteiten, bekroond met licht en luchtig melkschuim, fantasievol en heerlijk. De Z8 staat voor diversiteit en verscheidenheid. Zestien verschillende specialiteiten kunnen worden geselecteerd door eenvoudig het start - scherm aan te raken. In totaal kunnen er via de Rotary Selection 21 worden gekozen. En er is nog genoeg ruimte over voor gepersonaliseerde creaties en individuele namen. Twee pompen en twee verwarmingssystemen zorgen ervoor dat de koffie en melk tegelijk worden bereid waardoor een herontdekte klassieker, de café au lait, in het kopje stroomt. De Z8 voldoet ook aan de hoge eisen van theeliefhebbers: de machine levert de ideale watertemperatuur voor groene en zwarte thee.

Helder design, hoogwaardige materialen, precieze afwerking
Geheel in de designtraditie van JURA met strakke lijnen en heldere vlakken, presenteert de Z8 zich niet alleen als een topklasse volautomaat voor koffiespecialiteiten maar tegelijk ook als een echt interieur - object. De machine is met veel liefde voor detail opgebouwd uit edele materialen. De Z8 verenigt optische perfectie met een optimaal kwaliteitsbehoud van de hoogwaardige materialen bij gebruik van de machine. De voor- en bovenzijde zijn vervaardigd van massief, 3 mm dik aluminium; verchroomde delen voegen er discrete highlights aan toe. Het glas van de touchscreen en het kopjesplateau benadrukt de kwaliteit, duurzaamheid en Zwitserse precisie. Want voor JURA staat het vast: het oog geniet mee.

Adviesprijs: €2478,51 Excl. BTW.

Specificaties

  • One-Touch Lungo voor milde, aromatische, lange kofiespecialiteiten\
  • 4,3 inch, hoge-resolutie TFT-touchscreen met geavanceerd bedieningsconcept voor inuïtieve bediening
  • Ultieme koffiekwaliteit dankzij de Aroma G3 molen en het Pulse Extraction System (P.E.P.)
  • Gelijktijdig bereiding van koffie en melk voor een perfecte café au lait

Afmetingen (b x h x d)
32 x 38 x 45

Contactformulier

Deel deze pagina op