STORINGSDIENST - MA TOT DO 09:00 – 17:00 / VR 09:00 - 20:00 / ZA & ZO 10:00 – 20:00 - (043) 356 79 00

Service

Uw opdracht is ons project. Wij inventariseren uw wensen, situatie en mogelijkheden. U kunt rekenen op een professioneel advies. ‘Meedenken’, heet dat, van begin tot eind. Ook in uw ARBO- en HACCP-vraagstukken.

Wij vertalen uw wensen naar een 3D-model; in een realistische presentatie leiden wij u door uw nieuwe keuken. Niet helemaal tevreden met ons voorstel? Geen probleem: wij voeren de gewenste wijzigingen door, totdat u helemaal tevreden bent. Grotere projecten worden op locatie begeleid door een projectleider, die alles in goede banen leidt.

Ook na plaatsing en installatie staan wij voor u klaar. Wij demonstreren graag de mogelijkheden van uw nieuwe keuken met een heuse cursus. Wij doen een voorstel voor (preventief) onderhoud en onze eigen servicedienst is 7 dagen per week bereik- en inzetbaar: doordeweeks van 9.00 tot 17.00 uur en ’s weekends van 10:00 tot 20.00.

Jura Service Center Limburg - Gorissen Bedrijfskeukens

Van espresso, cappuccino en latte macchiato tot instant ingredienten en fresh brew, allen hebben ze hun eigen voordelen en toepassingsmogelijkheden.

Indien u ons verblijd met uw bezoek zullen wij graag de betreffende machines en haar specialiteiten demonstreren!

Het Jura Service Center is voorzien van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van onderhoud & service.
Onze Service monteurs worden jaarlijks getraind in nieuwe technieken & onderhoud op het hoofdkantoor van Jura Nederland.

U bent van harte welkom en geniet van een heerlijke kop koffie, Cappuccino of Latte Macchiato.

Gorissen Bedrijfskeukens
NEN-3140 norm

Keuring volgens NEN-3140 norm

Vanaf heden kunnen wij electrische apparatuur keuren volgens de NEN-3140 norm. Dit houdt in dat de electrische apparaten gecontroleerd worden zodat deze veilig te gebruiken zijn, vanuit de ARBO is deze keuring verplicht. Deze NEN-3140 norm wordt momenteel met name toegepast bij instellingen en verzorgingstehuizen. Momenteel zijn er 2 gecertificeerde keurmeesters bij Gorissen Bedrijfskeukens.

Bekijk hier de algemene NEN-3140 norm info.

NEN-3140 Norm

Deel deze pagina op