STORINGSDIENST - MA TOT DO 09:00 – 17:00 / VR 09:00 - 20:00 / ZA & ZO 10:00 – 20:00 - (043) 356 79 00

Acties & Aanbiedingen

Acties & Aanbiedingen

Jura Espressomachines

Occasion Jura apparatuur zijn leverbaar op basis van beschikbaarheid.

In onze showroom verkopen we naast nieuwe ook occasion Jura espressomachines. Machines die door onze Jura Service Center geheel worden gereviseerd. Zo kunnen wij u ook blij maken met een gebruikte Jura voor een aantrekkelijke prijs. Occasions zijn op basis van beschikbaarheid.

Jura impressa Xs9

Wie aan koffie denkt, denkt tegenwoordig niet alleen maar aan espresso of café crème, maar ook aan populaire specialiteiten als caffè latte (koffie verkeerd), cappuccino of latte macchiato. Al deze producten bereidt de IMPRESSA XS9 Classic One Touch met verse melk en zelfs zonder dat je het kopje hoeft te verplaatsen.

Ook in winkels, op kantoor of in de cateringbranche wordt steeds vaker naar koffiespecialiteiten gevraagd. Dus het feit dat de IMPRESSA XS9 Classic One Touch twaalf verschillende producten met letterlijk één druk op de knop bereidt, is welkom nieuws. 

Occasionprijs: €1195,- Excl. BTW

Jura Ena5 Blossom White

Door ruimtegebrek moesten veel koffieliefhebbers tot nu toe de voordelen van een volautomaat voor koffiespecialiteiten missen, zodat ze niet konden genieten van vers gemalen en bereide koffie. De nieuwe ENA van JURA is maar 23,8 cm smal en u vindt dus ook een plaatsje waar maar weinig ruimte is. Let u op de uitstekende reviews bij Kieskeurig e.a..Bovendien maakt de nieuwe apparatenserie voor budgetbewuste koffiegenieters een stijlvolle start in de volautomatische klasse mogelijk. Deze Ena 5 heeft een front in de kleur platina / zilver met witte zijdes.

Occasionprijs: €150,- Excl. BTW

Jura impressa C65

Voor koffieliefhebbers die incidenteel een cappuccino of latte maken, lekkere koffie willen drinken, maar minder belangstelling hebben voor TFT-schermen is de C-serie van Jura zeer geschikt. Deze machine is ook uitgerust met een Aroma+ koffiemolen en is daarom behoorlijk sneller als het gaat om malen. De C65 heeft een professionele cappuccinatore en geeft mooi schuim. Het bonenreservoir kan 200 gram bevatten en is daarmee kleiner dan die van de E-serie. Het aantal koffiekoekjes dat kan worden opgevangen is gelijk: 16 stuks.

Occasionprijs: €395,- Excl. BTW

Jura Giga 5

De Jura GIGA 5, het pronkstuk van de Zwitserse espressomeesters. Zowel particuliere als zakelijke gebruikers worden voorzien van de mooiste koffiespecialiteiten met dit juweeltje.

De uiterst eenvoudige bediening laat je kiezen uit 19 verschillende koffieproducten die met slechts één druk op de knop voor je klaar staan. Dankzij de Rotary Switch bedieningsknop en het TFT display kan nagenoeg iedereen overweg met deze riante volautomaat. Een keuze maken op het scherm, even draaien en klikken met de Rotary Switch om bijvoorbeeld de koffiesterkte of de hoeveelheid koffie aan te passen én genieten maar.

Twee zetgroepen en twee geruisloze keramische bonenmolens maken het mogelijk om een tweetal verschillende koffiesoorten uit dezelfde machine te bereiden! Ook gelijktijdig melkschuim en koffie is voor de Jura GIGA 5 dankzij het gebruik van twee aparte pompen en twee afzonderlijke verwarmingssystemen een koud kunstje.

Occasionprijs: €1660,- Excl. BTW

Jura impressa F9

Met de Jura F9 volautomaat espressomachine volstaat voor het eerst in de geschiedenis van de compacte klasse van JURA ook bij koffiespecialiteiten met melk één druk op de knop om de favoriete koffie in het kopje te laten stromen. Naast klassiekers als ristretto, espresso, koffie, latte macchiato en cappuccino kunnen met de JURA F9 ook de flat white, het hippe trendy drankje van de andere kant van de wereld, en de populaire caffè latte perfect worden bereid.

Occasionprijs: €599,- Excl. BTW

Jura Z6 Dark Inox + Giftbox

Meer, Meest... Meesterlijk!

Op het gebied van innovaties is JURA absloute koploper. Voor het uniek door JURA Ontwikkelde Pulse Extraction Process (P.E.P.) liet JURA zich inspireren door de beste barista's ter wereld.

Actieprijs: €1799,- Excl. BTW

Gratis bij aankoop van de Z6 Dark Inox, een JURA Giftbox ter waarde van €100,-

Inhoud luxe JURA Giftbox:

- Glazen Melkhouder
- 2 hoge latte macchiato glazen met 2 bijbehorende lepels
- 2 lage latte macchiato glazen
- 2 espresso glazen

JURA - If you love coffee

Combisteamers & Ovens

Acties & Aanbiedingen Combisteamers & Ovens

*Leverbaar op basis van beschikbaarheid

UNOX COMBI STEAMER ChefTop MindMaps ONE

Dit showroom model uit 2016 is zo goed als nieuw en leverbaar op basis van beschikbaarheid.

Garantie: 3 maanden
 

Van:    €3695,- Excl. BTW

Voor:   €2599,- Excl. BTW

CHEFTOP COMBI STEAMERS - hebben een Master Touch bedieningsscherm, hiermee kunnen gerechten handmatig wordenbereid, maar het geeft ook toegang tot een lijst met bereidingscycli die eerder zijn opgeslagen of kunnen er nieuwe recepten worden geprogrammeerd, die vervolgens opgeslagen kunnen worden. Afstand tussen de roosters is 67 cm

De ChefTop hebben; DRY.Maxi voor de ideale luchtvochtigheid, STEAM.Maxi voor perfect stomen, AIR.Maxi voor een perfecte heteluchtcirculatie, het automatische reinigingssysteem Rotor.KLEAN en het AUTO.Pure-antikalkfilter

De ChefTop ONE ovens worden zonder roosters of bakplaten geleverd

UNOX ChefTop COMBISTEAMER 10x 1/1 GN

Dit showroom model uit 2014 is zo goed als nieuw en leverbaar op basis van beschikbaarheid.

Garantie: 3 maanden
 

Van:    €6495,- Excl. BTW

Voor:   €3450,- Excl. BTW

De Unox ChefTop XVC 705 E (Evolution) is een compacte combisteamer en is uitermate geschikt voor koken, pocheren, sous vide bereiding, blancheren, bakken, braden en regenereren. Voorzien van een digitaal controlepaneel met o.a. de mogelijkheid om vaste progamma's in te stellen.  Wordt zonder roosters of bakplaten geleverd!                                                                                                                        

Aansluitwaarde: 400 Volt, 11900 Watt

Werkt met het direct ingespoten vers-stoom-systeem en het Dry Maxi systeem voor beheersing van de hoeveelheid vocht of voor het drogen van de producten en voorzien van kerntemperatuurmeter. Standaard uitgevoerd met een Rotor Clean Washing System.

- Elementen met gebalanceerde Phase absorptie en vermogen aanpassing.
- Grote ventilator voor hogere luchtcirculatie.
- Rem op ventilator voor behoud temperatuur bij het openen van de deur.
- 9 bediening/kookstappen.
- Roestvrijstalen geleiders L model.
- Voorzien van inrichting voor Brita waterontharder + registratie en signaal wisseling cassette.
- De Combi Steamer dient te worden aangesloten op de water- en afvoerleiding.

EIGENSCHAPPEN:

- AUTO-REVERSE ventilator voor optimale luchtverdeling en uniformiteit met een optimaal eindresultaat
- STEAM.MAXI. BI-STEP Stoomklep (zeer nauwkeurige stoom temperatuurcontrole)
- ROTOR.KLEAN met 4 automatische wasprogramma’s of 2 semi-automatische wasprogramma’s en het zelf terugkoelen bij opstarten wasprogramma gaat automatisch. 1 aansluiting combi was/naglansmiddel.
- CHEFTOUCH, 99 voorgeprogrammeerde kookprogramma’s te voorzien met “tekst”max. 25 letters.
- ADAPTIVE. CLIMA, nauwkeurige klimaatcontrole met mogelijkheid opslag laatste 20 kookprocessen.
- AIR.MAXI, Ventilator instelbaar op 6 snelheden.
- Energiezuinige LED verlichting geïntegreerd in de deur.


De ChefTop ONE ovens worden zonder roosters of bakplaten geleverd

Leventi ME

Why ME

De Leventi ME is het resultaat van meer dan 40 jaar onderzoek en ontwikkeling waarbij de eindgebruiker steeds centraal heeft gestaan. Zo is er zeer nauwkeurig onderzocht hoe bereidingsprocessen te vereenvoudigen, rendement te verhogen en kosten te drukken.

De Leventi me beschikt daarom over de meest innovatieve technologieën die vandaag de dag beschikbaar zijn:

Dit showroom model is nieuw en leverbaar op basis van beschikbaarheid.

Garantie: 1 jaar.

Van:   €9.950,- excl. BTW.

Voor: €7.950,- excl. BTW.

CookTablet

CookTablet® werkt met Android touch-bediening net zoals een Smartphone of tablet en supersnel doordat de oven direct reageert op uw aanraking. Hierdoor wint u waardevolle tijd en vermijdt u onnodige stress in de keuken.

Dankzij de heldere menu structuur van de CookTablet® is de Leventi me nog makkelijker en efficiënter te bedienen. De USB-aansluiting zorgt dat u software-updates, recepten, programmeren HACCP data heel makkelijk kunt up- en downloaden van of naar de CookTablet®. Vervolgens kunt u deze delen via e-mail.

Smartchef

Dankzij SmartChef® technologie is de Leventi me een echte partner in de keuken. Dankzij SmartChef®herkent de oven automatisch het gerecht en de hoeveelheid die u wenst te bereiden. Dit door zeer eenvoudig het type product en het gewenste resultaat te selecteren uit het menu.

SmartChef® zorgtvervolgens voor het perfecte bereidingsproces ende optimale instellingen. Zo kunt u uw gerechten aan de Leventi me toevertrouwen en creëert u meer tijd voor essentiele zaken als menuplanning en presentatie.

Acties & Aanbiedingen Vaatwastechniek

*Leverbaar op basis van beschikbaarheid
Acties & Aanbiedingen Koeltechniek

Acties & Aanbiedingen Koeltechniek

*Leverbaar op basis van beschikbaarheid

Koelkast Gram K410

Deze occasion is leverbaar op basis van beschikbaarheid.

Nieuwprijs € 1265,- excl. btw

Uw Prijs: €635,- excl. btw

Koelkast. Rechts afgehangen deur, inclusief slot, deur is om te hangen, 6 witte roosters.

Hoogte: 1875 mm
Inhoud bruto: 346 ltr.
Uitwendig/inwendig: Wit/ABS wit

GRAM COMPACT 410 kasten zijn veelzijdige koel- en vrieskasten voor de professionele werkplek en geschikt voor het bewaren van vele soorten levensmiddelen. De kasten zijn ruim, ook al zijn ze maar 59,5 cm breed en 64 cm diep. Door de instelbare RvS poten is het reinigen onder de kast eenvoudig.

U kunt kiezen tussen een witte of RvS uitvoering, met dichte deur of een glasdeur. De binnenwand is uit één stuk vormgegoten ABS-kunststof vervaardigd, met mooie afgeronde hoeken. De RvS kasten zijn inwendig grijs ABS, de wit gelakte kasten inwendig met wit ABS en witte roosters. De glasdeur kasten zijn inwendig altijd wit ABS met witte roosters.

Gamko Fustenkast R Noverta Premium

Deze occasion is leverbaar op basis van beschikbaarheid.

Prijs: €750,- Excl. BTW.

 • Fabricaat                                                               Gamko Noverta Premium
 • Afmetingen BxDxH in mm                                     1350 x 567 x 860/880 met pootjes
 • Opgenomen vermogen                                          210 W
 • Elektrische aansluiting                                            230 V-1 ph-50 Hz
 • Koudemiddel                                                          R600A
 • Thermostaat instelbaar                                          0 ºC/+ 7 ºC
 • Isolatie                                                                   40 mm polyurethaanschuim
 • Ontdooiing / lekwater                                             automatisch / verdamping
 • Opslagcapaciteit                                                     8 x 20 liter fust
 • Uitvoering buitenzijde                                             Antraciet gecoate plaatstaal
 • Uitvoering binnenzijde                                            Zilvergrijs gecoate plaatstaal
 • Koelmachine ingebouwd                                        Rechterzijde
   

Niet in de aanbieding opgenomen zijn:

 • Voeding en aarde
 • Verticaal transport
 • Loodgieterswerkzaamheden
 • Bouwkundige voorzieningen
 • Externe afvoervoorzieningen

COLDFLOW ALASKA 120 SLIM WANDKOELING

Deze occasion is leverbaar op basis van beschikbaarheid.

Prijs: €999,- Excl. BTW.

4 verstelbare legborden en onderdisplay.

wandkoelschap met circulatiekoeling.

wit geplastificeerd plaatstaal met aluminium profielen.

wit geplastificeerd plaatstaal.

aan de voorzijde stootbeveiliging van PVC.

automatische ontdooiing en dooiwaterverdamping.

incl. 4 legborden, 300 mm diep, zonder verlichting, hoogte en hellingsgraad verstelbaar, prijsrail per legbord, 1 onderdisplay, 385 mm diep.

Aggregaat extern en niet bijgeleverd.

Deel deze pagina op